Monthly Archives: május 2013

Májusi hírcsokor

  • A youtube videómegosztó portálon elterjedt ez a videó, mely az ötödik Terminator film előzetesének van beharangozva. Mivel többen megkerestek minket ezzel kapcsolatban, s sokakat megtévesztett, így jelezzük, hogy a videó csak egy rajongói alkotás, melynek jelenetei java része a korábbi filmekből, illetve DVD, Blu-ray extráiból, s azok menüelemeiből lett összevágva.
    Az ötödik mozifilm egyelőre továbbra is csak tervként létezik; 
  • Az Annapurna Pictures számításba vette, hogy esetleges ötödik rész helyet talán egy reboot jobban megállná a helyét, s sokkal jövedelmezőbb lenne. Kérdés persze adott: ha egy esetleges új résszel nem tudnának elegendő sikert produkálni, akkor egy reboot mekkora sikerre számíthatna a kultfilmek sorába emelkedett első rész árnyékában?
  • Schwarzenegger csemetéi is szeretnének hírnevet szerezni. Ugyan ez nem nagyon jött be Arnold nagyobbik lányának, de egyesek szerint fia, Patrick igen ígéretes. Ugyan nem főszerepben, de pár perc erejéig feltűnik a Grown Ups 2-ben Salma Hayek, Ben Stiller oldalán;
  • Nick Stahl nemrég azt nyilatkozta, hogy megakar szabadulni a belső “démonaitól”, s ezért hajlandó gyökeresen megváltoztatni az életét. A színészt is utolérte a “John Connor-átok”: drog, alkohol problémái mellett különböző mentális betegségekkel is küzd a színész. Részben ennek is köszönhető, hogy nem volt képes kamatoztatni a 2003-as harmadik rész által nyújtott hírnevet, s továbbra is kisebb költségvetésű filmekben tűnik fel;
  • Idén március 5-én tért vissza a monitorokra egy reboot köntösébe bújtatva Lara Croft. A fogadtatás mind játékosok, mind kritikusok tekintetében rendkívül pozitívan szerepelt. Ennek kapcsán a készítők közösen az MGM-el elkezdtek egy filmben gondolkodni. A játékosok, s a készítők máris elkezdtek azon gondolkodni, hogy vajon legközelebb ki ölthetné magára a kalandornő szerepét. A listára felkerült Summer Glau is, akinek remek ugródeszka lehetne a film (természetesen siker esetén) a mozi világába.
    Glau kisasszony mellett még olyan nevek kerültek fel mint Olivia Wilde, Michelle Rodriguez, Camilla Luddington