Monthly Archives: július 2012

Boldog Születésnapot!

Boldog 65. születésnapot Arnold Schwarzeneggernek!

Csúszik a Terminátor – Steelbook Blu-ray kiadás!

Május elején adjunk hírt arról, hogy végre valahára idehaza is megjelenik a Terminátor első része Blu-Ray formátumban. Még aznap elfogyott az összes megrendelt darab előrendelésben, de a forgalmazó igyekezett után rendelni. Utóbbi mindenképp pozitív dolog, mert feltételezhetjük erősen azt, hogy ha remekül fogy az első rész, akkor piacra dobják idehaza a második és harmadik epizódot is, lévén a negyedik már kapható elég régóta Blu-Ray lemezen.
Azonban az Intercom nemrég közzétett egy közleményt, miszerint az augusztus végére tervezett megjelenés tolódik egy későbbi feltehetően őszi időpontra.

Az Xpress oldalán egyelőre november 30-ai időpont szerepel, de amíg hivatalos közlemény nincs az Intercomtól, így  a fenti dátum bármikor változhat.

Egyelőre annyi bizonyos: a kiadvány nem jelenik meg augusztusban.

Ezúttal tényleg (?) eltűnt Nick Stahl

Korábban írtunk róla, hogy Nick Stahl eltűnt a radarról, majd kiderült, csak egy rehabilitációs központba jelentkezett be. Most azonban úgy tűnik, megint eltűnt szem elől, hiszen két héttel ezelőtt kijelentkezett a központból. Felesége, Rose eddig  azon aggódott, hogy talán már nem is él, ám a napokban kijelentette, nem keresteti tovább. Úgy véli, férje tudja, hol az otthona, ahol  kislányával hazavárják, ha haza akar menni, akkor majd hazamegy.

Nick 10 napja nem adott életjelet magáról, köztudottan drogfüggő és szuicid hajlamai is vannak. Így az, ha meghallja, hogy már nem keresik tovább, nem biztos, hogy előnyére válik, hanem még jobban sodródik a szakadék felé.