Monthly Archives: május 2012

Előkerült Nick Stahl

Nem kapták el a Halálosztók a Terminator 3 egykori sztárját: a 32 éves színész egy elvonóban van, ahol a súlyos alkohol- és drogfüggősége miatt kezelik a következő 30 napban. Ezt Stahl egyik közeli barátja tudatta egy köremailben a sztárért aggódókkal, bár sok bulvárlap, köztük a Perezhilton  is kamunak tartja a hírt, főleg, mert a színész válófélben lévő felesége, Rose Stahl  (aki egyedül neveli kétéves lányukat, Marlót), nem kapott az állítólagos üzenetből.

Eltűnt Nick Stahl

A People magazin híre szerint Nick Stahl, a Terminator 3 John Connorjának hollétéről május 9. óta nem tudni semmit, ezért az exfelesége, aki egyedül neveli kétéves lányukat, Marlót, eltűnt személyként jelentette be .

 Az alkohol- és drogproblémákkal küzdő, 32 éves sztár februártól már csak úgy látogathatta hetente 8 órányi időre a gyerekét, ha hivatalos tesztekkel tudta bizonyítani, hogy nem drogozott és piált a családlátogatás előtti 24 órában.

Mivel a színész legutolsó bejelentkezése elmaradt, a válófélben feleség, Rose Stahl a hatóságokhoz fordult segítségért.

Az eset morbid érdekessége, hogy Stahl a 2003-as Terminator 3-ban pont egy olyan gyógyszerfüggő, alkesz John Connort alakított, aki megszakította a kapcsolatot az ismerőseivel, mobiltelefon és hivatalos papírok nélkül, motoros csövesként járta a világot, nehogy a szerettein keresztül elkapják a jövőből küldött Halálosztók.

A Los Angeles-i rendőrség szóvivője 20 órával ezelőtt azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy még mindig nincs hír a színész hollétéről.

Jön: Terminátor – Steelbook Blu-ray!

Idén végre lehetőségem nyílt arra, hogy nyissak a Blu-Ray és a HD filmek világa felé. Mint Terminator-rajongó sajnálattal vettem tudomásul, hogy kizárólag a Salvation érhető el ilyen formátumban.
Azonban a tegnapi napon hivatalossá vált: augusztus 22-én érkezik a legendás első rész fémdobozos kiadásban!! Sajnálatos módon limitált példányszámban került meghirdetésre a tegnapi napon, a tervezett mennyiség már elfogyott. Egyelőre senki ne essen kétségbe, hisz augusztus messze van még, s addig történhet még lemondás, illetve megrendelés után át nem vett kiadások is visszakerülnek a közösbe.

Így, aki elgondolkodott eme kiadás beszerzésén, az az Xpress oldalán előrendelheti a terméket ide kattintva.

A terméket 6590 forintos akciós áron kínálják. A film angol és magyar nyelven is megtekinthető, lesz továbbá a filmhez magyar és angol nyelvű felirat is majd a lemezen. Az egyelőre kérdéses, hogy vajon az eredeti magyar vagy az új szinkron kerül majd rá a lemezre.

Ezek mellett az extrák mennyisége sajnos csalódást keltő, ugyanis egy kisfilmet kapunk a vizuális effektekről, hangokról, s ez mellé még egy dokumentumfilm, ami minden bizonnyal bemutatja nekünk hogyan is készült a legendás első epizód. Emellett pedig kapunk kivágott jeleneteket is.
Augusztus 22. még messze van, ezért a technikai specifikációk és az extrák tartalma mennyisége időközben változhat. Amennyiben sikerül hozzájutnunk egy kiadáshoz természetesen majd megosztjuk majd Veletek a tapasztalatainkat. A kiadványról további képeket pedig a fórumunk idevonatkozó topicjában találhattok.