Monthly Archives: február 2012

Négy éves a Terminator Hungary!

2008. február 21. –  Ez az a dátum, amikor a Terminator: The Sarah Connor Chronicles Hungary útnak indult az azóta már megszűnt extra.hu ingyenes tárhelyszolgáltatónál. Négy évvel ezelőtt egyedül álmodtam meg az oldalt, s indítottam útjára. S örömmel néztem, ahogyan a látogatottsága, s népszerűsége halad felfelé, s nem tagadom büszkeség fogott el, hogy szabadidőmben sikerült egy olyan dolgot alkotni, amely másnak érdekes lehet egészen annyira, hogy akár aktív tagja legyen oldalnak.
Idővel természetesen ismeretségi körömből kerültek ki a segítőim, akik szerkesztőként, moderátorként is besegítettek az oldal működésébe. Technikai és tartalmi értelemben is fejlődtünk ahogy tudtunk, s a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően tudtuk, hogy helyes úton járunk.

Aztán eljött egy nap: 2009.május 18., amikor kiderült, hogy az amerikai FOX csatorna úgy döntött a programjában nincs helye a The Sarah Connor Chronicles-nek. Szomorú nap volt az minden rajongó szívében. Sajnos ezek után a bevételek szempontjából és visszajelzések után a negyedik Terminator-mozifilm is hasalt gyönyörűen a mozikban. Így a külföldi és hazai rajongóknak egyaránt nem volt felhőtlen a kedvük. Nekünk sem. Sokaknak csak a rajongásuk volt és maradt meg, de nekünk itt volt egy weboldal ráadásul fizetős tárhelyen, s gondolkoznunk kellett, hogy hova tovább. Mit tegyünk? Majd egy évi munkát, rajongók által beküldött alkotásokat dobjuk a kukába? Legyen az oldal a virtuális tér martaléka, mintha soha sem léteztünk volna? S még hírmondó se maradjon, hogy léteztünk? Bevallom szívemhez nőtt az oldal, s nem volt szívem átadni másnak vagy egyszerűen megszüntetni. Így végül segítőkkel a hátam mögött megszületett a Terminator Hungary. A többit pedig tudjátok.
Ismételgetni magunkat nem hiszem, hogy kellene. Korábbi írásaink: Egy éves évértékelő, Két éves évértékelő, Három éves évértelő. A részletek mögött pedig az aktuális születésnapi évértékelőnket olvashatjátok. 🙂

Halálhír: Újabb tagunk távozott az élők sorából

Terminator Hungary szerkesztősége mély fájdalommal tudatja, hogy újabb tagunk távozott el az élők sorából.

Hosszú betegeskedés után 2012. február 3-án  elhunyt Snoopy87 (Koncz Tibor).
Megannyi hozzászólás az ékes példája, hogy aktívan részt vett a közösség életében. 2008 augusztusában csatlakozott az oldalunkhoz.
Tagunk 21 éves korában a gyomorrák áldozata lett.

Ezzel a bejegyzéssel emlékezzünk most rá.