Monthly Archives: április 2011

Üdvözlet

A Terminator Hungary szerkesztősége ezúton kíván minden kedves tagunknak, és Terminator-rajongó olvasónknak Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

(Az Ítélet Napját pedig túléltük)

2011. április 21. – Az Ítélet napja (linkgyűjtemény)

A mai nap kapcsán pedig néhány vonatkozó írás a Terminátorokról. Nem csak nekünk jut eszünkbe az Ítélet napja:

(ha a hír nem magyar nyelvű, ezt külön jelezzük)

 

Emlékeztető: Holnap lesz az Ítélet Napja

James Cameron twitterén jelezte, hogy a Skynet kedden 20 óra 11 perckor életre kelt.

Az 1984-es filmből kiderül, hogy a Skynet 1997 augusztus 4-én világuralomra tör, robotjai kiírtják az emberiség nagy részét, a maradék pedig elszántan küzd a túlélésért, élükön John Connorral. A Gépisten tudatra ébredését sikerült picit eltolni, méghozzá 2004. július 24-re. Ezt követően megint történt egy kis csúszás, így elvileg amerikai idő szerint tegnap este a Skynet “felébredt”. Holnap pedig eljő az Ítélet Napja.

Cameron ugyan megjegyzi ahelyett, hogy attól félnénk, hogy a gépek vennék át az irányítást, jobban kéne aggódni a globális felmelegedés miatt.

(via Filmdroid.hu)

 

Eljött az Ítélet Napja

Ez a nap is eljött.

2011. árpilis 19.  20:11 – a Skynet öntudatra ébredt (amerikai idő szerint)

Miután Sarah Connor, fia John, Miley Dyson és a T-800 elpusztított a Cyberdyne központját 1995-ben, az Ítélet napja április 19-ről eltolódott 2 nappal, 2011. április 21-re.

Te mit csinálsz ennek a napnak a “tiszteletére”?

Videón a T3 utolsó jelenetei, eredetiben (a nukleáris háború képei HD-minőségben itt):

(a hallható zene, ha valaki esetlen nem ismerné: Marco Beltrami – Radio (Terminator 3 OST, 17. track)

Emlékeztető: Trónok Harca

Ma. HBO. 22.00. Game of Thrones – 1×01 (kódolatlanul!) (magyar promó) – szinkronosan május 15-én.

 

Tegnap volt az amerikai premier, ma pedig a magyar HBO is műsorára tűzi az év egyik legjobban várt hype-olt sorozatát – az HBO kódolatlanul, azaz mindenki számára elérhetően adja a bevezető epizódot, 21:45 után lehet elkezdeni a hangolást a tévéken, már ahol szükség van rá.

/via sorozatjunkie.hu/

Kódolatlan lesz a Trónok harca pilotja – Sajtóközlemény

Az HBO közleményét idézzük:

A Trónok harca az amerikai premier másnapján, vagyis április 18-án debütál a közép-európai régióban, beleértve Magyarországot is. A hazai HBO történetében először nem csupán a világpremier részeként hozunk el egy sorozatot, de az első részt bárki számára elérhetővé tesszük. Tehát aki nem rendelkezik HBO-előfizetéssel, az is megnézheti a pilot epizódot az HBO-n és az HBO HD-n (amennyiben rendelkezik HD set-top boxszal) kódolatlanul április 18-án 21:54 és 23:05 között.

The Govenator-előzetes

Trónok harca – részlet

Hétvégén volt a premierje a várva várt HBO-produkció, a Game of Thrones 15 perces ízelítőjének. És miért érdekel ez minket a nyilvánvaló okokon kívül? Lena Headey miatt. Index-kedvcsináló írás a sorozathoz.

Aki magyar feliratot is szeretne a videóra, az az HBO oldalán próbálkozzon (kicsit várni kell a betöltésre, de utána minden ok).

A felhívás mindenhol ott van, így mi sem hagyjuk el: A videó 18 éven aluliak számára nem ajánlott!

 

Új szuperhős a láthatáron

A hír nem április 1-jei tréfa, csak most jutottunk el oda, hogy kitegyük

Arnold Schawrzenegger a legendás képregényíróval, Stan Lee-vel dolgozik együtt, hogy megalkossanak egy új szuperhőst, a Governatort, írja az Entertainment Weekly.

A sorozat a bodybuilderből színésszé, majd Kalifornia kormányzójává váló osztrák életét dolgozza fel, aki egy titkos ént is kap. Bruce Wayne-nek ott volt Denevérember, Clark Kentnek Superman, Peter Parkernek Pókember, míg Schwarzeneggernek maradt a Governator. A hírek szerint lesznek kütyüi, szuperautói, valami ruhája, amitől nemcsak repülni fog tudni, de mindenfélére képes lesz.

Egy 13 éves gyerek segíti harcában, akit Zeke Muckerbergnek hívnak a Facebook-alapító Mark Zuckerberg után. Ellenfele is lesz, egy egész csapat: Gangsters Imposters Racketeers Liars & Irredeemable Ex-cons (G.I.R.L.I.E.)

Stan Lee kis túlzással talán a legnagyobb alak a képregénybizniszben. A 88 éves író, szerkesztő a Marvel Comics elnöke volt, olyan karaktereket alkotott, mint a Pókember, az X-Men, a Hulk, a Vasember, a Fenegyerek.

Forrás: Commen:Com, EW