Monthly Archives: június 2010

Rövid hírek [frissítve]

 • A The Expendables “R” besorolást kapott (idehaza ez a 18 éven aluliaknak nem ajánlottnak felel meg). A filmről annyit érdemes tudni, hogy a legnagyobb akciósztárokat hozták össze egy közös film erejéig, mint példuál Arnold Schwarzenegger vagy Sylvester Stallone.
 • Ugyan Schwarzenegger nélkül, de itt a Predators előzetese. Odaát júliusban, idehaza augusztus 19-én kerül bemutatásra a film.
 • Szóbeszéd járja, miszerint az amerikai ABC csatorna mégis berendeli az Edgar Floats című sorozatot. Rossz hír, hogy szinte minden színészt lecserélnek, Robert Patrick-en kívül.
 • Kimaradt a májusi hírekből, de itt egy írás a Mirrors 2-ről, melyben Nick Stahl az egyik szereplő.
 • Anton Yelchin is esélyes, hogy ő legyen Peter Parker a Pókember Reboot-ban.
 • McG egy romantikus vígjátékot fog rendezni, mely This Means War címre hallgat. Meglepetés viszont, hogy nem kizárt Sam Worthington feltűnése a filmben.
 • Fallen Skies lett annak az idegen inváziós sorozatnak a címe, melyben Blood Moongood fog szerepelni, s Steven Spielberg rendezni. A sorozat 2011-ben kerül majd képernyőre.
 • Rövid klip a Good Morning Rabbit-ből, benne Summer Glau. Továbbá a színésznő csatlakozott a Knights Of Badassdom gárdájához.
 • Thomas Dekker ismét meleg fiatalt fog játszani, méghozzá az HBO-nak készülő Cinema Verite című filmben. A premier 2012-ben esedékes.
 • Az Avatar tarolt a Saturn Awards-on is.
 • 12 legjobb akciófilm. Szégyen, a T2 második.
 • Azt pletykálják Brian Austin Green a napokban megkérte Megan Fox kezét, aki igent mondott. Elképzelése szerint egy spontán, különösebb előszervezés nélküli esküvőt szeretne.

Újabb információk a TSCC folytatásáról!

Brian Austin Green is megerősítette azt, amit néhány hónappal ezelőtt Thomas Dekker: a rajongók kitartásának köszönhetően James Middleton és jó pár készítő azon próbálkozik, hogy elkészítsenek egy lezáró filmet a Terminator: The Sarah Connor Chronicles-hez, melyet gyenge nézettségre, s magas büdzsére hivatkozva a második évad végén véget ért, befejezetlenül.
Egyelőre annyi biztos, hogy Brian Austin Green és Thomas Dekker – ugyan nem hivatalosan – rábólintott a dologra. A készítők közül James Middleton is benne van a dologban,s jelezte, hogy Josh Friedman-t is megfogják keresni, valamint a sorozat két íróját, Zack Stenz-t és Ash Miller-t. Alább található Brian Austin Green nyilatkozata:

Tehát ez alapján kijelenthetjük szinte biztosan, hogy a lezáró film elfog készülni, a kérdés persze csak az, hogy mikor (fórumban már készen vannak a témák).
Még annyit sikerült megtudni, ha lehetséges, akkor szinte mindenki visszatérhet. Ez alól kétséges Lena Headey, akiről az a hír járja, hogy terhes. Természetesen az utóbbi hírt még nem tudjuk hivatalosan megerősíteni.

Oldalajánló: IMFDb

IMFDb –  Internet Movie Firearms Database (a mozis adatbázis, az IMDb analógiájára).  “Online Filmes/Sorozatos Fegyveradatbázis) Itt aztán nem aprózták el a dolgot, az utolsó villanásban feltűnő gépfegyverek is ki vannak listázva, pillanatképpel illusztrálva, és részletes technikai leírásokkal megspékelve. Figyelemreméltő összeállítás, ez tény.

A mi szempontunkból érdekes (leírások angol nyelvűek!):

a TSCC fegyverarzenálja

The Terminator

Game Of Thrones teaser

Tudjátok, a sorozat, melyben Lena Headey is benne lesz, s 2011-ben startol az HBO-n. Itt az első teaser-je.

TSCC DVD “ingyen”!

semetka regisztrált tagunk jelezte, hogy aki nem vette meg a Terminator: The Sarah Connor Chronicles (honosított nevén Terminátor: Sarah Connor Krónikái) az most akciós áron megveheti a Bookline honlapján.

A három lemezes kiadvány először 7990 Ft-os áron volt kapható, majd különböző online boltok akciós, 5990 Ft-os áron értékesítették.
Azonban a Bookline-vétel kihagyhatatlan rajongók részéről (akinek még nincs meg a kiadvány), hisz 1590 Ft-os áron veheti meg az első évadot, mely kilenc epizódot tartalmaz.

A kiadványról átfogó kritikát itt olvashattok.

Shirley Manson (ismét) Craig Ferguson-nál járt!

Sajnos a beszélgetésben nem esik a szó a Terminator: The Sarah Connor Chronicles filmváltozatban történő folytatásáról, valamint a Garbage jövőjéről (feltehetően év végén jön az új album).

“A legnagyobb akciólegendák egy filmben – először és utoljára”

Itt van mindenki, aki számít: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Stone Cold Austin, Terry Crews és Mickey Rourke, valamint rövid időre Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis is fel fog tűnni.

A The Expendables második előzetese. Hazai bemutató: 2010. augusztus 19. Choose your weapon.

Terminator vs. Robocop [fan trailer]

Milyen lenne, ha Robotzsaru összecsapna a Terminátorral?