Monthly Archives: április 2009

Interjú a T4 rendezőjével, McG-vel!

A Terminator: Salvation rendezője, McG is beszédes kedvében volt múlt héten, így örömmel válaszolgatott a Comics Book Recources (CBR) kérdéseire.

A részletek mögött az interjú teljes szövege, magyarul!

Summer Glau képek!

Mivel az áthúzott világvége tábla után ma pocsék idő van, s a négy fal közé szorultam, ezért – tekintettel a nagyszámú Summer Glau-rajongóra – vadásztam néhány friss képet a hölgyeményről.
Az apropót az adja, hogy április 27-29-én volt a Starfury: T1, Birminghamban (UK)

Részletek mögött a válogatott képek a rendezvényről, a teljes sorozat (45 kép) elérhető a galériában, Summer Glau címszó alatt (néhány fotó fekete-fehér változatban is felkerült). Enjoy!

Zenekedvelőknek egy igazi ínyencség!

Akinek bejött a Terminator : The Sarah Connor Chronicles filmzenei album, az gyorsan csekkolja a részleteket!

Terminator Salvation: TV spottok!

Tudjuk, nem kicsit vagyunk elmaradva a negyedik mozifilmmel kapcsolatban. De semmi pánik, pótoljuk azokat is folyamatosan. Most, aki kicsit sem fél spoilerektől, illetve lazán be mer vállalni pár új jelenetet a május 21-i premier előtt (tudjátok, idehaza +2 hét várakozás az Intercom pénzügyi megfontolásai miatt), annak ajánlott a részletek mögé kukkantania.

Exkluzív interjú a TSCC producerével!

Két héttel ezelőtt ért véget a második évad, találgatások és bizonytalanság mindenütt. A Corona Coming Attraction 2 nappal ezelőtt exkluzív interjút közölt Ashley Edward Millerrel, a TSCC co-producerével.

Szóba kerül a közelgő T4 is, Miller beszél a második évad forgatásáról, a sorozat jövőjéről, arról, milyen elképzeléseket próbáltak megvalósítani menet közben, s hogyan oldották meg az időutazás problematikáját.

Ezen kivül még sok más érdekességet is megtudhatunk, a részletek mögött olvasható az interjú teljes szövege, magyarul! Az írás értelemszerűen spoileres azok számára, akik nem látták végig a második évadot!

Laid To Rest – “Mozgóképes” összeállítás

Korábban már közöltünk képes összeállítást a Laid To Rest bemutatójáról, de most a részeletek mögött 15 percnyi videóanyagot sikerült összehalásznunk.

Laid To Rest – Kritika

Az egyik fórumbeli véleményemnél azt írtam, “a mozit azért találták ki, hogy évtizedekkel később (is) olyan filmeket nézhessünk benne, mint a ‘The Dark Knight’ ” (a lista folytatható, ízlés szerint, most nem a Sötét lovag éltetése következik).

A Laid To Rest-et be sem mutatták a mozik, egyből landolt a DVD-polcokon. Ez azért már jelent valamit, előfordulhat, annyira béna az alkotás, hogy a forgalmazónak – legyen az bárki – nem éri meg szélesvásznon bemutatni. De a legnagyobb gáz és a legvalószínűbb ok, hogy ezek szerint már ő sem bízik a filmben, ill. szerinte is szentségtörés lenne a vetítőterem közelébe engedni. Hacsak nem akarja leégetni magát azzal, hogy pénzt ad a mozis forgalmazásra.

Azért így is eléggé nagy csinnadrattát kerítettek köré, a fél TSCC-s szereplőgárda megjelent reklámozni a filmet (csak Lena és Dekker játszik benne). Aki követi a főoldali híreket, az láthatott képeket, videókat a premierről, ahol végülis Summer Glaut nagyobb hype övezte, mint a magukat a szereplőket, pedig ő nem is játszik a filmben.
Sok film fut be DVD-n jelentős karriert, pedig a moziba el sem jutott soha, vagy hatalmasat bukott. Példa rá mondjuk a Donnie Darko, vagy a Shop Stop kult-státusza, melyek végül elérték azt a közönségréteget, akik piedesztára emelték őket.

Ez nem ilyen film. Ez csak egy tucathorror, ami többnek akar látszani, mint ami. Pedig még annál is kevesebb. Ablakon kidobott pénz? Igen. Hiába ígér véres horrort a plakát, a trailer, a film honlapja. Mit kapunk (az agyvérzésen kívül)? Semmit. Belefulladunk a klisétengerbe.

A részletek mögött folytatom spoileresen. (bár nem is mondhatnám spoileresnek, mert ezek nem rontják a filmélményt, hiszen 100%-ig kiszámíthatóak)

Figyelem! Akinél a mű benne van a top10 horrorfilmben, az ne olvasson tovább, számukra egy világ dőlhet össze.

Summer Glau a “japánoknál”

A “TSCC” jövője – Interjú Brian Austin Green-nel

Amíg a Comic Book Resources (CBR) Josh Friedmannt és a Summer Glau-Shirley Manson párost a finálé adásba kerülése előtt faggatta, ezúttal Brian Austin Greent támadták le kérdésekkel, immáron a finálé levetítése után.

Az írásban már nincsenek homályos utalások, ergo spoileres azok számára, akik még nem látták végig a második évadot!

A részletek mögött olvasható az interjú teljes szövege, magyarul!

Mit csinálnak mostanság a TSCC sztárjai?

Lena Headey tűnik a legaktívabbnak a csapatból, mostanában a The Broken és a Laid to Rest miatt szerepel a neve filmes körökben. Szilveszter előtt fejezte be a Tell-Tale c. filmjét, a bemutató időpontja még nincs kitűzve. Várhatóan idén mutatják be a The Devil’s Wedding c. rövidfilmjét  (hossz: 15 perc), mely sajnos az előzetes kritikák szerint igencsak gyengére, majdnemhogy nézhetetlenre sikeredett.

Thomas Dekker nemrég írt alá A Nightmare on Elm Street (Rémálom az Elm utcában) újrafeldolgozásához, melyet  2010. május 5-én mutatnak be az előzetes tervek szerint. A kultikus horrorsorozat 1984-ben debütált, utána még 3 sikeresebb-kevésbé sikeresebb nagyobb mozgókép mutatta be Freddy Krüger kalandjait. (nem beszélve a sorozatokról, és egyébb B-moviekról)
Dekkert jelenleg a Laid to Rest kapcsán emlegetik sokat, ahol Lena Headeyvel szerepel együtt.

Brian Austin Green legközelebb egy CSI: Miami epizódban tűnik fel. A 7. évadfináléban egy autórablás áldozatát fogja megszemélyesíteni, a rendező eleve őt szánta a szerepre. Ez a rész várhatóan május közepén fog adásba kerülni.

Richard T. Jonest a Pinned c. film munkálatai foglalják le, ahol egy egymástól elhidegült testvérpár egyik tagját jeleníti meg, akik vidéken rekedtek egy autóban. Műfaji besorolása szerint dráma lesz.

Summer Glau nem csinál semmi filmügyileg értékelhetőt, vagy legalábbis jól titkolja 🙂

Leven Rambin szintén nem tud semmi értékelhetőt felmutatni. A tavaly forgatott Gigantic c. romantikus komédiát 2009. június 26-án mutatják be (USA), ahol egy piciny mellékszerepecske jutott neki.

Shirley Manson zenei karrierjét egyengeti.

Stephanie Jacobsen szerepet kapott a CW új sorozatában – a Melrose Place-ben (remake) Lauren Bishopot fogja alakítani. The Devil’s Tomb c. filmjének forgatását január végén fejezte be,  a sci-fi horror bemutatójának dátuma még nincs kitűzve.

Garret Dillahuntot a Burning Bright és a The Road c. filmjének utómunkalátai foglalják le. A filmeket várhatóan 2009. októberében mutatják be (USA).