Monthly Archives: március 2009

Terminator Salvation: The Videogame Trailer

2×21 Adam Raised A Cain Trailer

2×20 To The Lighthouse Trailer

A teljes első évad előrendelhető!

Már itt írtunk róla. Április 28-án érkezik az első évad, 3 lemezes kiadásban 7990 Ft-ért. Itt előrendelhető.

Thomas Dekker, a fotóművész

A sorozatból még hátra van 4 epizód. Utána valószínűleg nyekk, de ugye hivatalos bejelentés még nincs (csak májusban), addig az ilyen jellegű hírekkel pedig nem foglalkozunk tüzetessebben.
Ellenben Thomas Dekkerrel viszont igen. Azon kívül, hogy itt is borzolta a kedélyeket a horrorisztikus öltözködési szokásaival, most új oldaláról ismerhetjük meg: újabban fényképez, s többek között a stáb a célpont. Közöttük van Lena Headey, Shirley Manson, Dean Winters és a Savannah-t alakító Mackenzie Broke Smith is. Ezek a képeket a részletek mögött tekinthetik meg az érdeklődők.
Természetesen ezen az oldalon nem toleráljuk a pornográfiát, s ennek okán nem kerülnek ki az akt képek Summer Glauról. Remélem mindenki megérti. 😉

2×21 Adam Raised A Cain Promóképek

Kizárólag a részletek mögött.

2×19 The Last Voyage Of The Jimmy Carter Trailer

Saturn Jelölések

Ahhoz képest, hogy nézettségileg hétről-hétre negatív csúcsokat dönt a sorozat, mégis úgy néz ki, sikerült kivívnia egy kis elismerést.
Példaként tavaly is voltak jelölések a Saturn Awards-on, s idén sem maradt ki a sorozat a jóból.
Összesen négy jelölést tudhat magának. Magában a sorozatot is jelölték a “Best Network Television Series” kategóriában, majd Thomas Dekker a “Best Supporting Actor in Television”, Lena Headey a “Best Actress in Television” és természetesen Summer Glau “Best Supporting Actress in Television” kategóriában száll versenybe.

Mindenesetre az élőben szánalmas számokat hozó sorozat számai ellenére a DVR elég jó, ráadásul itt egy újabb jelölés, mely szintén elég pozitív a sorozatra nézve (főleg, ha megnyeri). Talán ennyi elegendő lesz a FOX-nak, hogy ha nem is teljes évadot, de pár részt berendeljen, hogy méltósággal lezárja a sorozatot /vagy a rajongók vágya teljesül, és átvándorol a széria a sc-fi channel-re/.
Ha lehet online is szavazni, akkor amint tudjuk, közkinccsé tesszük a linket.

Frissítés: A többi jelölés megtekintéséért ide tessenek kattintani. És persze nem utolsó sorban június 25-én lesz a díjátadó (akkor derül ki, ki nyert és ki nem), ami azért is érdekes, mert addigra lezajlik a májusi upfronts, s egy esetleges kasza esetén szépen venné ki magát a sorozat, még akkor is, ha nem nyerne. (Ugyebár már most hogy néz ki, hogy egy “törlésre” javasolt sorozatot jelölnek bármiféle díjra). Hmm, pozitív előjel?

The Big Bang Theory – Summer Glau jelenet

Az evilági Skynet (?)

Amíg a Krónikák sorsa erősen kétséges, a T4-premierjéig jó pár hét van hátra, addig íme egy érdekes hír a nagyvilágból:
Májusban életre kel a számítógép, a Wolfram Alpha, mely a remények szerint mindent feltett kérdésre választ fog tudni adni – feltéve, ha létezik a válasz.
Az alkotó, Stephen Wolfram márciusban jelentette be a W.A. létezését, mely elmondása szerint “”computational knowledge engine”, vagyis egy olyan szoftver, ami kiszámolja az információt. A W.A. nem egyszerű kereső lesz, hanem a Skynet vagy a 2001: Űrodüsszeiából ismert HAL9000 evilági megfelelője
Bővebben a részletek mögött.