Category Archives: Hírek 2010

Raising Hope – Pilot (1×01) kritika

Az idén szeptemberben induló tévés szezonból nagyon sok mindent kinéztem magamnak. Természetesen a legtöbbje folytatás, de akadtak új, bepróbálásra szánt szériák is. Ezekből egyik kiemelkedő volt a Raising Hope. Egyrészt Garrett Dillahunt miatt is kötelezően bepróbálható széria lett, másfelől pedig rendkívül tetszett az alapötlet, s a mellé kapott előzezes is. És igen! Beváltotta a hozzáfűzött reményeket. Kérdés persze az, hogy a folyamatosan eső nézettség mellé kapunk-e második évadot? (Egyelőre persze örülhetünk a teljes évadberendelésnek).

The Cape-anyagok

A kattintás után néhány promóciós kép a The Cape c. sorozathoz, mely az NBC műsorán lesz majd látható január 9-től. A széria neve nem mond semmit?  Akkor annyi mondok, hogy Summer Glau.

Hányan haltak meg a T-filmekben?

Movie Body Counts oldal sok filmrajongó szemében ismerősen csenghet, az oldal, ahol a  keményvonalas rajongók nekiállnak strigulázni a jelenetek alatt elhulló embereket/állatokat/gépeket. Csak az számít, akit valóban látunk eltávozni, csak említés szintjén történt irtást nem számolunk. Részletek mögött a kvadrológia számokban.

Game Of Thrones kedvcsináló!

Egy alig egy perces videót kaptunk a készítőktől.
Egyik szerepben Lena Headey, aki végre helyett kapott az előzetesben.

Dean Winters reklámfilmben!

Dean Winters-t viccesebb oldaláról is megismerhetjük. Legalábbis erről tanúskodnak az alábbi videók is. Az első után (melyen én is könnyesre röhögtem magam) a részletek mögött még találtok többet!

Jó szórakozást!

Képek a Game Of Thrones-ból!

Hamarosan érkezik az HBO-ra a Game Of Thrones, melyben Lena Headey lesz látható!
Az első kép alatt a részletekre kattintva megtekinthető a képcsokor.

The Cape előzetesek!

Az NBC két kisebb előzetest nyomott a The Cape című sorozathoz.
A széria január 9-én vasárnap kerül adásba két órás évadnyitással. Majd 17-én hétfőn folytatódik, s onnantól hétfőként lesz látható párban a Chuck című sorozattal. A The Cape egyelőre 13 epizódos berendeléssel bír, s mivel az aktuális évad második felében érkezik, így jó nézettség esetén maximum egy második évados berendelést fog kapni.

Egyelőre viszont itt van két nyúlfarknyi videó az NBC oldaláról, melyen nincs semmiféle korlátozás (ha lesz szóljatok és máshonnan belinkeljük a videókat.

Rövid hírek!

  • Készül a 2009-es Laid To Rest folytatása. A folytatásban Michael Biehn is fel fog tűnni. Az első epizódban a Sarah Connor Chronicles két sztárját Lena Headey-t és Thomas Dekker-t láthattuk. S, ha minden igaz, akkor Owain Yeoman is fel fog tűnni a második részben, aki a Sarah Connor Chronicles bevezető epizódjában alakította Cromartie nevű Terminátort. Korábbi – kíméletlen – kritikánk a filmről itt olvasható.
  • Ugye senki nem felejtette el, hogy a Chuck negyedik évadában Linda Hamilton mellett Summer Glau is feltűnt?
  • James Cameron miután befejezte a Titanic 3D-t neki ugrik az 1991-es Terminator 2-nek is, mely feltehetően nem csak moziban lehet majd megcsodálni 3D-ben, hanem esélyes, hogy 3D Blu-Ray-en is napvilágot lásson. A rendező elmondása szerint nem felkonvertált verziót kapnak a rajongók, hanem rendes minőségi 3D-s munkát.
  • Dead Awake trailer. Benne Nick Stahl.
  • Claire Danes látható lesz a Homeland című sorozatban. A bevezető epizódban az amerikai Showtime csatornának készül.
  • The Dark Knight Rises. Ezt a címet kapta az új Batman film, melyben előzetes pletykákkal ellentétben – melyek szerint Sam Worthington lenne látható Bruce Wayne szerepében – ismét Christian Bale alakítja a főszerepet.
  • Sam Worthington benne lesz mindkét Avatar folytatásban.
  • Január 9-én érkezik a The Cape, mely két órás bevezető epizóddal nyit. A sorozat egyelőre 13 epizódos berendeléssel bír, s hétfőként lesz látható.
  • Brian Austin Green – aki egyébként mostanában a Született Feleségek legújabb évadában tűnik fel – a DigitalSpy-nak csöpögött egy sort Megan Fox-ról, akit júniusban vett feleségül.
  • Shirley Manson gőzerővel dolgozik zenekarával a következő Garbage albumon. Az utolsó 2005-ben jelent meg, míg egy válogatás album 2007-ben. Az új album feltehetően 2011 második felében fog érkezni.

Kitekintés: Valósággá vált a bionikus szem

Kitekintve a Terminátor-univerzumból, megdöbbentő dolgok történnek a nagyvilágban: nem álom többé a bionikus kontaklencse.

Ez ugyan még nem mond semmit, de ha belegondolunk abba, hogy a Terminátor nemcsak azért volt tökéletes “pusztító”, mert lepattantak róla a golyók, hanem azért is, mert olyan dolgokat is látott, amit az emberek nem.

Ha érdekel a téma dióhéjban, klikk a Részletek mögé.

Itthon jótékonykodik Andy Vajna

Egyelőre csak jelképesen adta át azt a tízmillió forintot Andy Vajna filmproducer, amelyet az iszapkárosultaknak szán. A hét halálos áldozat családjainak egy-egy, a kolontári iskolának pedig hárommilliót ígért.