Category Archives: Hírek 2008

T2 – Másképp

Nézettségi adatok

Részletek mögött az adatok!

Jókívánságok!

A szerkesztőség minden látogatónak, tagnak és jövendőbeli rajongónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kíván!

Folytatása következik…

Nem elfelejteni, hogy a sorozat 2009.február 13-án tér vissza. Természetesen arról se felejtkezzünk el, hogy a sorozat immár nem hétfői időpontban, hanem majd péntekenként kerül adásba.

Nézettségről estére, vagy kora reggel adunk majd hírt. Ha remekül teljesített, vagy nagyott esett, természetesen jár a külön post. Ha kicsi változás történt, akkor csak a kiemelt hírnél lesz feltüntetve.

“I’ll Be Back” – 5. alkalommal

Még be sem mutatták a Terminátor 4-t (a kitűzött időpont 2009. május 22. az USA-ban), a rendező, McG már megszellőztette, hogy a sorozatnak korántsem lesz vége, már dolgozik a következő részen.
Valószínlűleg 2011-ben jön az 5. rész, s a tervek szerint Közel-Keleten zajlana a forgatás. Mindezt a jogtulajdonos Haylton Co. két vezére, Derek Anderson és Victor Kubicek jelentette be a dubaji filmfesztiválon.

Terminator Salvation Trailerek

2×13 Earthlings Welcome Here Trailer

December 16-án érkezik a zenei album!

Korábban már írtuk, hogy év végén érkezik a Terminator : The Sarah Connor Chronicles zenei albuma. Nos, immár pontos dátum is ismeretes! A sorozat zenei albuma december 16-án szállingózik be majd a boltokba, az amazon.com-on már előrendelhető, igaz, itt december 23-át írnak megjelenési dátumként. Az album Bear McCreary (Battlestar Galactica, Eureka) keze alól kerül majd a boltok polcaira.

24 szám kapott helyett a lemezen. Sajnos az ismert számok, mint például a Man Comes Around nem szerepel rajta, viszont Shirley Manson – Samson & Delilah című száma igen, mely az azonos című, második évad első epizódjának nyitó jelentében csendül fel.
Itt pedig a tracklista:

1. Shirley Manson – Samson And Delilah (from ‘Samson and Delilah’) 4:56
2. ‘Terminator: The Sarah Connor Chronicles’ Opening Title 0:43
3. Sarah Connor’s Theme (from ‘Pilot’) 3:15
4. Cromartie In The Hospital (from ‘The Turk’) 1:08
5. Andy Goode’s Turk (from ‘Queen’s Gambit’) 3:09
6. Central America (from ‘Queen’s Gambit’) 1:32
7. John And Riley (from ‘Automatic for the People’) 2:25
8. Derek Reese (from ‘Queen’s Gambit’ and ‘The Demon Hand’) 2:51
9. BrEndAn’s Band – Ain’t We Famous (from ‘Automatic for the People’) 3:34
10. Motorcycle Robot Chase (from ‘Gnothi Seuton’) 2:48 – Featuring Captain Ahab
11. The Hand Of God (from ‘The Demon Hand’) 3:08
12. Prisoners Of War (from ‘Dungeons & Dragons’) 6:23
13. Miles Dyson’s Grave (from ‘The Turk’) 2:41
14. Atomic Al’s Merry Melody (from ‘Automatic for the People’) 1:21
15. The Reese Boys (from ‘What He Beheld’) 1:39
16. Removing Cameron’s Chip (from ‘Vick’s Chip’) 3:13
17. Ellison Spared (from ‘What He Beheld’) 2:21
18. I Love You (from ‘Samson & Delilah’) 2:28
19. Catherine Weaver (from ‘Samson & Delilah’) 2:03
20. Derek’s Mission (from ‘Dungeons & Dragons’) 1:45
21. There’s A Storm Coming (from ‘Dungeons & Dragons’) 3:00
22. Highway Battle (from ‘Queen’s Gambit’) 3:56
23. Perfect Creatures (from ‘The Demon Hand’) 2:13
24. ‘Terminator: The Sarah Connor Chronicles’ End Credits 0:35

Decemberben startol itthon a TSCC

A comment:com értesülései szerint januárban érkezik majd a sorozat kis hazánkba, s majd az RTL Klubbon követhetik figyelemmel azok, akik nem éltek a letöltés lehetőségével, vagy épp kíváncsiak a szinkronra is!

2×11 Self Made Man nézettségi adatok

Noha kiemelt hírben az oldal tetején láthatóak a nézettségi adatok, de a múlt heti döbbenetes zuhanás (4,62 millió néző) után gy döntöttünk, hogy minden héten a fenti táblázatot mellékeljük. Természetesen  többi adatot megtartjuk, és a második évad végéig az oldal tetején fog csücsülni, mint kiemelt hír.

Ezek után foglalkozzunk kicsit a tegnapi nézettséggel. Múlt héten kisebb sokkot kaptak a rajongók, nem is győztek kapkodni a szívükhöz, hisz a sorozat negatív nézettségi csúcsot döntött az alig 4,62 millás nézőtáborral. Azóta eltelt egy hét. Noha a nézettség még mindig nem valami kiemelkedő, az viszont pozitívumként értékelhetjük, hogy múlt héthez képest a sorozat visszaszerezte elvesztett nézőit, és – 1,2 milliós növekedés keretén belül – a Self Made Men című epizódot 5,83 millió néző látta. Reménykedünk, hogy a téli szünet előtt felcsúszik 6 millióra is a nézettség, és pénteken is jól teljesít majd, hogy láthassuk mi is egy esetleges harmadik évadot.